Η εξωστρέφεια της ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε από το Βόλο!

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Βόλου,  αποφάσισε να συμμετέχει σε αποκριάτικο χορό που διοργανώνει υποψήφια βουλευτής της Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, όπως γράφει η σχετική πρόσκληση.

Αυτό που δεν διασαφηνίζεται στην πρόσκληση, είναι εάν το ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύεται την εκδήλωση για τα καρναβάλια, με τη συμμετοχή αστυνομικών και των οικογενειών τους, ή εάν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να κάνουν άνοιγμα στην κοινωνία, ξεκίνησαν από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Όπως και να χει,  οι αστυνομικοί δεν είναι καλό να αποκτούν “ταυτότητα”,  και μάλιστα να συμμετέχουν εν χορό σε εκδήλωση πολιτικού κόμματος. Εκτός αν ζήλεψαν την εικόνα πρώην αρχηγών τους,  που ένστολοι συμμετείχαν σε ομιλίες πολιτικών αρχηγών.

 

Σύμφωνα με το Myvolos.net,  Εκδήλωση για καρναβάλια οργανώνει με Αστυνομικούς η υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ Βίκυ Τσεκούρα

 
ELPIS

Αποκριάτικη εκδήλωση στο κέντρο διασκέδασης Σουίπας Παλάς στον Βόλο με τιμή κάρτας 20 ευρώ, συνδιοργανώνουν το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου με Πρόεδρο την υποψήφια βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, κα Βίκυ Τσεκούρα.

Στην κοινή πρόσκληση των δύο φορέων, δηλαδή μιας δημόσιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και ενός Συλλόγου, με Πρόεδρο υποψήφια βουλεύτρια σε προεκλογική περίοδο, αναφέρονται τα εξής:

“Πιστεύοντας στις συνεργασίες όταν πρόκειται για καλό σκοπό, σας προσκαλούμε στον Αποκριάτικο χορό μας την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 στο κέντρο διασκέδασης Σουίπας Παλλάς στις Αλυκές Βόλου. Ώρα προσέλευσης 21.00. Πλούσιο καλλιτεχνικό και μουσικό πρόγραμμα. Πλαισιώνουν η Χορωδία της Λέσχης και το Χορευτικό τμήμα. Τιμή με πλήρες μενού 20 ευρώ. “

Πρόεδρος Βίκυ Τσεκούρα

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κωνσταντίνα Γκαγιάννη

 

***Νεότερες πληροφορίες της Δ.Α Μαγνησίας,  αναφέρουν πως ακυρώθηκε η συμμετοχή των αστυνομικών του Α.Τ Βόλου, στην εκδήλωση.

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Me πληροφορίες από:myvolosnet.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις