H ανάρτησή του Κώστα Ζαχαριάδη για τον Άδωνι Γεωργιάδη – «Σήμερα τους κατονόμασε ο ιδιος…»

Μετά την είδηση ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τέσσερις πολύ γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ για παραβάσεις του νόμου περί αισχροκέρδειας, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ανέτρεξε με ανάρτησή του στον «τσακωμό» που είχε on air με τον Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα την ακρίβεια στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφερθεί σε μια φράση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε πει «αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια είναι ληστεία», ζητώντας από τον Κώστα Ζαχαριάδη να πει με ονοματεπώνυμα ποιοι είναι οι «ληστές».

Ο κ. Ζαχαριάδης δεν έκανε κάτι τέτοιο, και ο κ. Γεωργιάδης φώναζε σχεδόν μπροστά στο πρόσωπό του «είσαι ψεύτης και απατεώνας».

Τώρα, ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει «σήμερα τους κατονόμασε ο ίδιος και ρωτώ: ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά;»

Ολόκληρη η ανάρτησή του Κώστα Ζαχαριάδη

«Πριν 3 εβδομάδες έξαλλος ο κ. Γεωργιάδης μας αποκαλούσε ψεύτες και ζητούσε να κατονομάσουμε τους κερδοσκόπους. Σήμερα τους κατονόμασε ο ίδιος και ρωτώ: ποιος είναι ο ψεύτης, ο απατεώνας και ο υποκριτής τελικά; Είχαμε και είχα δίκιο. Την επόμενη φορά πιο σεμνά»

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις