Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που άνοιξε πυρ στο Γάζι
Η απολογία του 35χρονου έλαβε χώρα στο ΠΑΓΝΗ, όπου ο κατηγορούμενος παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 35χρονος Κρητικός ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα άνοιξε πυρ, στο κέντρο του Γαζίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας αστυνομικός κι ένας 22χρονος πολίτης.
Η απολογία του 35χρονου που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, έλαβε χώρα στο ΠΑΓΝΗ όπου ο κατηγορούμενος παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος.
Λόγω της κατάστασης της υγείας του 35χρονου, η ανακρίτρια Ηρακλείου μετέβη στο Νοσοκομείου όπου έλαβε χώρα η απολογία του. Μετά το πέρας της, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι τρεις συλληφθέντες, μετά το σοβαρό ατύχημα 5χρονου από την Ολλανδία, σε πισίνα ξενοδοχειακής μονάδας στη Χερσόνησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr,...