Λαμία: Λήστεψαν οδηγό που κοιμόταν μέσα στο φορτηγό του

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Θύμα ληστείας έπεσε ξημερώματα της Τετάρτης (22/3) ένας επαγγελματίας οδηγός που είχε παρκάρει το φορτηγό του κοντά σε σούπερ μάρκετ μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο 57χρονος άνδρας, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο φορτηγό του στις 2 τα ξημερώματα την ώρα που ξεκουραζόταν και ασκώντας βία ο ένας εξ αυτών του απέσπασε το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Οι ληστές αμέσως μετά φρόντισαν να εξαφανιστούν στο σκοτάδι και ο ίδιος σαστισμένος ειδοποίησε την αστυνομία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που εξετάζει κάθε πρόσφορο υλικό για την ταυτοποίηση των δραστών.

lamiareport.gr

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις