Η πρωτιά του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, δεν αμφισβητείται – Οι Στέλιος Πέτσας, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος και Σοφία Ζαχαράκη, θα παλέψουν να βρεθούν καθιστοί όταν κλείσουν οι κάλπες.

Ένα απίστευτο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική, μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του γαλάζιου ψηφοδελτίου.

Και αυτό, γιατί στις πρώτες κάλπες, η κυβερνητική πλειοψηφία θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές, αλλά οι επώνυμοι της λίστας είναι περισσότεροι.

Η “καρδιά” του προβλήματος ακούει στο όνομα Γεωργία Μαρτίνου. Η νυν βουλευτής της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα κατέλθει εκ νέου υποψήφια. Ωστόσο, αν και έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες του Μαΐου, η ίδια δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά της.

Αν, όπως όλα δείχνουν, αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα, τότε ανοίγει μία θέση. Το ερώτημα είναι ποιος θα την πάρει. Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, η πρωτιά του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, δεν αμφισβητείται. Από εκεί και πέρα, οι Στέλιος Πέτσας, Βασίλης Οικονόμου, Γιώργος Βλάχος και Σοφία Ζαχαράκη, θα παλέψουν να βρεθούν καθιστοί όταν κλείσουν οι κάλπες.

Διότι οι καρέκλες είναι τρεις και οι “παίκτες” τέσσερις.

Οπως πληροφορούμαστε, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας, διεκδικεί με μεγάλο πάθος την πολιτική προίκα της κ. Μαρτίνου, στην οποία, ωστόσο, έχει βαρύνοντα λόγο ο πατέρας της Ανδρέας Μαρτίνος. Ο Βασίλης Οικονόμου στηρίζει σε σημαντικό βαθμό τις δυνάμεις του στις σχέσεις του με την Εκκλησία. Ο Γιώργος Βλάχος, πάλι, η “παλιά καραβάνα” της περιοχής, κινείται όπως σε κάθε εκλογές, με τους “πυρήνες” και τους υποστηρικτές που τον ακολουθούν σε κάθε αναμέτρηση. Οσο για την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ευελπιστεί ότι με τη βοήθεια του μεγάρου Μαξίμου ( αφού υπήρξε για μεγάλο διάστημα στο στενό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ) και της Πειραιώς, θα έχει σημαντική στήριξη ως η μόνη γυναίκα στο ψηφοδέλτιο ( πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα αδειάσει η θέση της κ. Μαρτίνου ).

Ίδωμεν.

Ε.Τ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις