Έγινε και αυτό! Ο πρωθυπουργός των κοριών κατηγόρησε το θύμα του σκανδάλου των υποκλοπών.

Μια στιγμή… αφωνίας και μετά αυθόρμητα γέλια – με μπόλικη δόση πίκρας για αυτά που άκουγαν. Κάπως έτσι πρέπει να ήταν η αντίδραση των τηλεθεατών βλέποντας και ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην χθεσινή συνέντευξη του στο Star, να υποστηρίζει πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «προσωπική εμμονή» μαζί του.

«Ο κ. Ανδρουλάκης, δείχνει να έχει μια προσωπική εμμονή μαζί μου» είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την επομένη των εκλογών και τα σενάρια συνεργασιών.

«Επιτίθεται συνέχεια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και θεωρεί ότι το πρόβλημα είμαι εγώ και όχι η ΝΔ» συνέχισε ο Μητσοτάκης. «Αυτό φαίνεται να είναι ολίγον προσωπικό και τολμώ να πω και ολίγον εμμονικό μαζί μου. Δεν με έχει συναντήσει ποτέ. Εγώ ήθελα πάντα να τον συναντήσω, να γνωριστούμε, εν πάσει περιπτώσει. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα» κατέληξε οι Μητσοτάκης.

Άραγε, κάτι για τους «κοριούς» και τις «βεντούζες» στον Νίκο Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, η οποία υπάγεται, με το επιτελικό κράτος, στην «καρδιά» του Μαξίμου έχει ακούσει κάτι ο Μητσοτάκης; Και στην περίπτωση που έχει ακούσει τότε… «εμμονή μαζί του» έχει ο Ανδρουλάκης;

Χ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις