Ο Άκης Παυλόπουλος μάς είπε δύο μέρες μετά την ομολογία του Μητσοτάκη περί σκανδάλου υποκλοπών ότι δέχεται πάρα πολλά μηνύματα από πολίτες, φίλους και τηλεθεατές που του λένε ότι κουράστηκαν από την υπόθεση.

 

Η προσπάθεια των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη να μαζευτεί η προχθεσινή του ομολογία, στο debate, ότι η υπόθεση των υποκλοπών είναι σκάνδαλο, εξηγείται. Η αντίστοιχη του ΣΚΑΪ, πάλι όχι.

Ο Άκης Παυλόπουλος επιχείρησε σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, να «κοντύνει» το θέμα όχι με τρόπο που θύμιζε τον χθεσινό του Άκη Σκέρτσου, ότι δηλαδή ο πρωθυπουργός αναπαρήγαγε αυτά που έγραφε στο δημοσίευμά του ο Economist, αλλά με ακόμα πιο προκλητικό τρόπο.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι δέχεται πολλά μηνύματα στο κινητό του από πολίτες, φίλους, τηλεθεατές που του λένε ότι έχουν κουραστεί να ενημερώνονται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, το ζήτημα των υποκλοπών.

«Ξέρετε πόσα μηνύματα έχουμε με πολίτες, φίλους, τηλεθεατές που μας λένε «όχι άλλο παρακολουθήσεις, έχουμε γκώσει»; Είναι άλλα τα ζητήματα του τόπου. Μου κάνει εντύπωση το πλήθος των μηνυμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Παυλόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του συναδέλφου του, Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο οποίος του απάντησε: «Ξέρετε πόσα μηνύματα έχω τα οποία μου λένε «επιτέλους μιλάτε ανοιχτά όλοι;».

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις