Παρά τον σάλο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να μετακινείται για τις προεκλογικές του περιοδείες με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο.

Μια μικρή παρένθεση, για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους, ήταν η μετακίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αεροπλάνο της γραμμής για την περιοδεία του σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα την περασμένη εβδομάδα. Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε με αεροπλάνο της γραμμής – δόθηκε στη δημοσιότητα και η σχετική φωτογραφία από το γραφείο Τύπου του Μαξίμου – μόνο και μόνο για να κοπάσει προσωρινά ο «θόρυβος» που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη ότι είχε μετατρέψει σε «αεροταξί» το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις προεκλογικές του περιοδείες.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Το θέμα ξεχάστηκε, όπως και πολλά άλλα, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε να μετακινείται ξανά με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα για να μαζέψει ψήφους ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε τόσο στη Μυτιλήνη, όσο και στη Ρόδο με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, αγνοώντας τις φωνές εκείνες που υποστηρίζουν ότι αυτό υπερβαίνει τον θεσμικό του ρόλο, τη στιγμή που οι αντίπαλοί του ταξιδεύουν με χρήματα από τα ταμεία των κομμάτων τους.

Το flightaware που καταγράφει τις πτήσεις όλων των αεροπλάνων στον πλανήτη επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Πτήσεις Κυριάκος Μητσοτάκης

Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο επιβεβαιώνεται και από τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο προφίλ του, στο facebook, ο δήμαρχος Ρόδου, Γιώργος Καμπουράκης, όταν υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο αεροδρόμιο του νησιού.

Μητσοτάκης Ρόδος

Μ. Καλ.

ieidiseis.gr

facebook: Αντώνης Καμπουράκης

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις