Κ.Βελόπουλος: «Μπορώ να δώσω στους Έλληνες συντάξεις 3.000 ευρώ»

130

«Η Νορβηγία έχει συνδέσει τα ασφαλιστικά της ταμεία με την εξόρυξη φυσικού αερίου – Σε βάθος τετραετίας μπορείς να γίνει αυτό»

Απέκλεισε για μία ακόμα φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος το ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης τόνισε πως μπορεί να δώσει 3.000 ευρώ σύνταξη στους συνταξιούχους σε τρία – τέσσερα χρόνια αν οι συντάξεις συνδεθούν με εξορύξεις υδρογονανθράκων.

«Δεν με βλέπω να πηγαίνω Μακεδονία μετά. Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική. Να συνεργαστώ εγώ με το ΣΥΡΙΖΑ; Δεν γίνεται.

Ενώ, η ΝΔ εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών κι έχει κάνει εγκληματικά λάθη κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με αναξιόπιστους ανθρώπους, κι αναφέρομαι στην Νέα Δημοκρατία.

Πραγματικά, η ΝΔ είναι το πλέον αναξιόπιστο κόμμα», είπε αρχικά ενώ σε ό,τι αφορά στο σενάριο κυβέρνησης ειδικού σκοπού, είπε:

«Κυβέρνηση ειδικού σκοπού θα πρέπει να γίνει στην χώρα μας για μεγαλύτερα ζητήματα, όπως είναι το δημογραφικό κι η ακρίβεια να ενταχθούν σε ένα πλαίσιο για να συζητήσουμε σοβαρά προεκλογικά.

Όχι κυβέρνηση ειδικού σκοπού για κάτι συγκεκριμένο, βέβαια αυτό θα ενδιέφερε τον κ. Ανδρουλάκη, αλλά δεν ενδιαφέρεται και πολύ περιέργως. Δηλαδή αν εσείς με παρακολουθούσατε εγώ θα ήθελα να σας βάλω ”βραχιολάκια”».

Στη συνέχεια ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στο ιδιωτικό χρέος και είπε ότι το κόμμα του προτείνει «κούρεμα» χρέους κατά 90% σε όλους όσοι χρωστάνε, τόνισε ότι έχει συντάξει ειδικό σχέδιο γι’ αυτό το οποίο το έδωσε στον κ. Σταϊκούρα.

«Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη»

Σχετικά με το κυβερνητικό πρόγραμμα ανέφερε: «Εμείς λέμε να παράγουμε πλούτο και μετά να τον μοιράσουμε. Μπορώ να δώσω στον Έλληνα συνταξιούχο 3.000 ευρώ σύνταξη σε τρία χρόνια. Εμείς αντιγράψαμε το μοντέλο της Νορβηγίας και επιμένουμε στις εξορύξεις φυσικού αερίου. Η Νορβηγία έχει συνδέσει τα ασφαλιστικά της ταμεία με την εξόρυξη φυσικού αερίου, σε βάθος τετραετίας μπορεί να γίνει αυτό».

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like