Πρωταγωνιστής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σκεφτείτε και να πάρει την παντοδυναμία που επιζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι θα γίνει.

Η αλαζονεία ήδη, πριν οι πολίτες επαναβεβαιώσουν την προτίμησή τους, δεν κρύβεται!

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε, παρά τις δηλώσεις ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι κοκ, πρωτοστατεί σε αυτό:

ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! «Μετά από αυτά τα οποία ακούω και από την αντιπολίτευση, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σήμερα είναι η πρώτη φορά που εγώ θυμάμαι τέτοια εκλογή, που ουσιαστικά υπάρχει ένας υποψήφιος πρωθυπουργός και ένα κόμμα το οποίο διεκδικεί την ευθύνη να κυβερνήσει τη χώρα. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να μείνουν στην απέξω», δήλωσε την Τρίτη από την Ιεράπετρα και συνέχισε: «Κοιτάξτε, τους αφήνουμε να διαγκωνίζονται για τα πρωτεία στην αντιπολίτευση και για το ποιος θα πάρει το ρετιρέ της “κεντροαριστερής πολυκατοικίας”, αλλά τους θυμίζουμε ότι, στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Και γι’ αυτό και θα ψηφίσουν και πάλι την Νέα Δημοκρατία».

ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ …ΑΔΩΝΙ: ««Δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς σήμερα ο οποίος νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας να είχε μια κυβέρνηση που να είχαμε 151, 152, 153 βουλευτές. Θέλουμε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες ήδη σας έχουμε μιλήσει», δήλωσε πάλι από την Ιεράπετρα!

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είδε ότι για το γεγονός ότι έπεσε η Τράπεζα Θεμάτων επί δυο συνεχόμενες ημέρες φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έφερε την απλή αναλογική και έτσι είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση! Ο δε πρωθυπουργός ζήτησε αυτοδύναμη κυβέρνηση για να αντιμετωπίζονται οι κυβερνοεπιθέσεις! Και ο Γρηγόρης Ψαρριανός προχώρησε σε επίθεση κατά των καθηγητών χαρακτηρίζοντάς του «αλήτες, καθάρματα και μαφιόζους», λες και φταίνε αυτοί για το ότι έπεσε η Τράπεζα Θεμάτων!

Δηλαδή, αν πάρει παντοδυναμία, τι άλλο θα κάνει;

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις