Κ.Μητσοτάκης για ελλείψεις στο ΕΚΑΒ: Θα νοικιάσουμε από το εξωτερικό ελικόπτερα»

441

Τώρα θυμήθηκε…

«Υπηρεσίες ελικοπτέρων μισθώνουμε και για την αεροπυρόσβεση»

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ενόψει των δευτέρων εκλογών τις 25ης Ιουνίου, δήλωσε πως θα λύσει γόρδιο δεσμό του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα μίλησε για το σχέδιο ενίσχυσής του και με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων χαρακτηρίζοντας μονόδρομο την παρέμβαση. «Καμία ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να μπει στο ζύγι και γι αυτό παρενέβην στις άστοχες δηλώσεις ενός κατά τα άλλα πολύ σημαντικού επιστήμονα. Αν γιατρός ζητήσει να συνταγογραφηθούν αντικαρκινικά φάρμακα αυτά χορηγούνται. Εμείς ψηφίσαμε νομοσχέδιο για την παρηγορητική φροντίδα γιατί υπάρχει ζήτημα του πώς φροντίζουμε τους ασθενείς σε τελικό στάδιο αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τίποτα με το κόστος. Ο γόρδιος δεσμός του ΕΚΑΒ θα λυθεί».

Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι «θα μισθώσουμε από το εξωτερικό ελικόπτερα για 6 βάσεις σε όλη τη χώρα που θα μπορούν να κάνουν διακομιδές με ταχύτητα και ασφάλεια σε 24ωρη βάση» υπενθυμίζοντας ότι «υπηρεσίες ελικοπτέρων μισθώνουμε και για την αεροπυρόσβεση». «Για τα νησιά έχουμε ήδη 2 υπερσύγχρονα ελικόπτερα και σκάφη δωρεά από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα συνεργαστούμε και με άλλες κρατικές υπηρεσίες όπως οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Πυροσβεστική».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like