Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σητείας που διενεργεί προανάκριση

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που εκτελέστηκε το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων σε περιοχή του Δήμου Σητείας, συνελήφθη ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του.

Πράγματι, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του, βρέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σητείας που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Συνελήφθη με κάνναβη και ηρωίνη

Στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, στην κατοχή του οποίου και στην κατοικία του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 185 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης. Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις