Συνεχίζει τους πανηγυρισμούς για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή

Συνεχίζει τους πανηγυρισμούς για την είσοδο των Σπαρτιατώνστη Βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο οποίος επανήλθε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Με σκοπό να μην αφήσει να ξεχαστεί ότι ο ίδιος στήριξε το συγκεκριμένο κόμμα και ευθύνεται για την εκλογική του επιτυχία, γράφει:

«Πριν λίγους μήνες, όταν το Σύστημα διαφήμιζε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες εις βάρος μου, είχα κάνει μία πρόβλεψη: Πως το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα στα κανάλια της διαπλοκής. Επαληθεύτηκα πλήρως, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο θρήνος θα συνεχίζεται ασταμάτητα, σαν να κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για πολιτικούς και δημοσιογράφους. Περαστικά σας εθνικοί ολετήρες… ».

Ηλίας Κασιδιάρης
@IliasKasidiaris
Πριν λίγους μήνες, όταν το Σύστημα διαφήμιζε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες εις βάρος μου, είχα κάνει μία πρόβλεψη: Πως το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα στα κανάλια της διαπλοκής. Επαληθεύτηκα πλήρως, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο… Εμφάνιση περισσότερων

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις