Ο ελληνικός λαός μένει στο σκοτάδι – Ούτε καν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ενημερώσει ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Ερντογάν!

Διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για προσφυγή στη Χάγη και «κάποιες υποχωρήσεις» πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων εξήγγειλε πριν οκτώ μέρες ο πρωθυπουργός.

Ο ίδιος για ένα τόσο μείζον θέμα δεν τηλεφώνησε ούτε στους αρχηγούς των κομμάτων να τους ενημερώσει, ενώ μετά από το Βίλνιους δεν επισκέφτηκε καν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας! (Για ενημέρωση της Βουλής, ας μην κάνουμε λόγο, δεν γινόταν ούτε όταν υπήρχαν εξελίξεις που δεν ήθελαν μυστικότητα).

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν ζήτησαν ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για το τι συζητήθηκε με τον Ερντογάν στο Βίλνιους, ποιος είναι ο οδικός χάρτης, ποιες είναι οι «κάποιες υποχωρήσεις» που δήλωσε ότι ίσως χρειαστεί να γίνουν για την… έναρξη της διαπραγμάτευσης!

Αλήθεια, τον πρωθυπουργό δεν τον νοιάζει η συνεννόηση και (αν προκύψει) η συναίνεση του πολιτικού κόσμου ενόψει Χάγης; Και τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν τα νοιάζει να πληροφορηθούν τι έγινε και πού πάμε;

Όμορφος κόσμος, ηθικός…

Β.Σκ.

ieidiseis.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις