Παίζει με την Μπράγκα στα πλέι οφ του Champions League – Η Μαρσέιγ προηγήθηκε 2-0 με τον Ομπαμεγιάνγκ, ο Ιωαννίδης μείωσε με πέναλτι στο 90+9′ και έστειλε το ματς στην παράταση – Το σκορ δεν άλλαξε και στα πέναλτι ο Μλαντέντοβιτς χάρισε την πρόκριση στους «πράσινους»

Επική, τρομερή πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ με 5-3 στα πέναλτι και ήρωα τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έστειλε το «τριφύλλι» στα play off του Champions League με τις επεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την εκτέλεση του Γκενουζί από την άσπρη βούλα.

Επόμενη αντίπαλός του η Μπράγκα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 22:00 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 22:00.

Το «τριφύλλι» βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 από τα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, αλλά με το εύστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90’+9’ έστειλε το ματς στην παράταση (2-1) κι από εκεί στα πέναλτι, όπου «μίλησε» η ευστοχία των παικτών του κι ο… Μπρινιόλι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε… καταστροφικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό. Από κόρνερ των «πράσινων», η Μαρσέιγ έφυγε γρήγορα στο transition κι έπιασε τους «πράσινους» στον… ύπνο. Ο Εντιαγέ έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη στο χώρο προς τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος απέφυγε και τον Μπρινιόλι και στην κενή εστία έκανε το 1-0 για τη γαλλική ομάδα, «ακυρώνοντας» απ’ την εκκίνηση του αγώνα το προβάδισμα που είχε αποκτήσει το «τριφύλλι» από το πρώτο ματς.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις