Το φαινόμενο ενός ανίκανου και μοιραίου υπουργού που χρωστάει το πολιτικό του «σπρώξιμο» στον Νικήτα Κακλαμάνη. Μονολογεί σαν την «κλαίουσα χήρα» σε στημένα διαγγέλματα και παριστάνει τον σερίφη με θεατή τον «νέρωνα» πρωθυπουργό, που γύρισε εχθές από τις διακοπές.

 

Το κατάντημα πλέον του Βασίλη Κικίλια γίνεται ορατό τόσο ως προς την ανικανότητα του αλλά και ως προς την βεβαιότητα πως είναι αδύνατον ο άνθρωπος αυτός να αναρριχήθηκε στα ύπατα αξιώματα της πολιτικής ζωής του τόπου χωρίς «το ανάλογο σπρώξιμο». Στην προκειμένη περίπτωση ως «σπρώχτης» ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ένα βράδι από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων χρίστηκε υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Μετά όλα ήρθαν μόνα τους! Τα τελευταία διαγγέλματα ανικανότητας και ρεσιτάλ πολιτικής χυδαιότητας εκ μέρους του έχουν μοναδικό δρόμο την παραίτηση που όμως ο ίδιος δεν υποβάλει αφού γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν τολμάει να της ζητήσει αφού και ο ίδιος χθες γύρισε από τις διακοπές. Εδώ και λίγες ώρες  Ένα μεγάλο πάρτι έχει στηθεί στο twitter μετά τις δηλώσεις του… τιμωρού, Βασίλη Κικίλια, με αφορμή τις πυρκαγιές στην Αυλώνα και τις δύο προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό.

Ο ίδιος, επιδόθηκε σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές, θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως ανθρώπινες ζωές. Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα. Δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη».

Αμέσως, το twitter πήρε φωτιά, με τα καυστικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο. «Κάποιος να κρατήσει τον Κικίλια θα γίνει κάνα κακό!» σημειώνουν μεταξύ άλλων οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου ενημέρωσης. Σε μια Ελλάδα που καίγεται ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους ως ψηφοφόροι!

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις