Επιλέγει να πάει Σαββατοκύριακο, ώστε να μην έχει αντίλογο από την αντιπολίτευση – Τα σκάγια της Κουμουνδούρου παίρνουν και τη Διοίκηση της Έκθεσης.

«Στα κάγκελα» βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει αυτός την εβδομάδα της ΔΕΘ, πηγαίνοντας στην Έκθεση το …Σαββατοκύριακο!

Στην ιστορία της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός έχει στη διάθεσή του το πρώτο Σαββατοκύριακο, κάνοντας τα εγκαίνια της Έκθεσης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της κυβέρνησής του στους παραγωγικούς φορείς της πόλης και, την επομένη παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης. Από Δευτέρα έως Παρασκευή επισκέπτονται μιλούν στη ΔΕΘ οι αρχηγοί των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης και το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στον αρχηγό και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο αυτό η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε έγγραφο πρόσφατα στη Διοίκηση της ΔΕΘ ότι ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος θα μεταβεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφτεί το χώρο της Έκθεσης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο, επέλεξε να μιλήσει την ίδια ημέρα στην Έκθεση, αφαιρώντας -εάν αυτό ισχύσει- το δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κλείνει την “εβδομάδα της ΔΕΘ”, απαντώντας στον πρωθυπουργό και παρουσιάζοντας τις δικές του θέσεις!

Η Κουμουνδούρου, εάν ο πρωθυπουργός επιμείνει στην απόφαση που μονομερώς έλαβε, όπως πληροφορούμαστε, θα απαντήσει έντονα. Και τα σκάγια θα λάβουν και τη Διοίκηση και τον πρόεδρο της ΔΕΘ.

ΥΓ: Όπως πληροφορείται η στήλη, προβληματισμός για το ανφέρ Μητσοτάκη επικρατεί και στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον Νίκο Ανδρουλάκη, που επρόκειτο να είναι στη ΔΕΘ την Πέμπτη και την Παρασκευή, να λαμβάνει τις αποφάσεις του σήμερα!
Β.Σκ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις