Η βοήθεια (;) των εφοπλιστών για την Θεσσαλία, τις πλημμύρες και την πανδημία είναι εξαγγελίες αλήθειας, «αέρα κοπανιστού» ή φαγοπότι δεσμίδων με 500ευρα από επιτήδειους; Η ώρα ευθύνης και εξηγήσεων από την Μελίνα Τραυλού.


Του ειδικού συνεργάτη


Τις τελευταίες ώρες μαθαίνουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι η κολλητή φίλη της Μαρέβας Μητσοτάκη κ. Μελίνα Τραυλού, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Εδώ αρχίζουν τα παρατράγουδα! Πολλοί πλοιοκτήτες διατύπωσαν ερωτηματικά για τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, αφού ισχυρίζονται ότι και παλαιότερα μάζεψαν 100.000.000 ευρώ για τις πυρκαγιές του 2007, αλλά κανένας δεν τους είπε που πήγαν τα λεφτά αυτά. Αν λένε αλήθεια ή όχι, ο θεός και η ψυχή τους!

Ας έρθουμε στο σήμερα! Στον ειδικό λογαριασμό, που δημιούργησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών υπό την πρόεδρο Μελίνα Τραυλού, όπως μαθαίνουμε, σύμφωνα με αυτά που ισχυρίζεται η πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΕ, έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα 35.000.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι μέσα στην πανδημία, η ίδια Ένωση ισχυρίστηκε ότι κατέθεσε 13 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας, αγορά ασθενοφόρων, μασκών, αντισηπτικών και άλλων αναγκαίων υλικών. Έτσι μας είπαν! Αν τελικά όλα αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν δοθεί, κάποιος πρέπει να δώσει λογαριασμό, διαφορετικά η ΕΕΕ είναι εκτεθειμένη διότι πουλάει αέρα κοπανιστό ως μέγα Φιλανθρωπία.

Είναι προφανές ότι το edolio5 θα φιλοξενήσει κάθε απάντηση από τους αναφερόμενους στο ρεπορτάζ.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις