⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Δεν προχώρησε η προβλεπόμενη καύση ή ταφή

Οι εικόνες με δεκάδες νεκρά ζώα από την κακοκαιρία Daniel έξω από κτηνοτροφική μονάδα στην Ζηλευτή προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων. Το θέμα αναδείχθηκε μέσω δημοσιεύματος του trikalaopinion.gr.

Η εισαγγελέας ζήτησε την διενέργεια προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιους λόγους δεν προχώρησε η προβλεπόμενη καύση ή ταφή των νεκρών ζώων με τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία να είναι προφανής.

Έχει ήδη καταθέσει ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής ενώ κλήθηκε για κατάθεση εκπρόσωπος της δημοτικής Αρχής με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας, Φόρη Ρόμπο, να είναι αυτός που θα δώσει τις εξηγήσεις, σύμφωνα με το trikalaopinion.

newsbreak.gr

Πηγή φωτό: trikalaopinion

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις