Αρκεί να ξέρεις από Show και να γράφεις στο φακό!

 

Ήταν το Μάιο του 2011 όταν ο ποδοσφαιρικός παράγοντας αχιλλέας μπέος, συλλαμβανόταν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε αγώνες,

 

κατηγορία για την οποία προφυλακίστηκε στo σωφρονιστικό κατάστημα Ναυπλίου στις 28 Ιουνίου 2011.

Φυλακές Ναυπλίου : Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα | in.gr

Η πρώτη αναφορά του ονόματος του μπέου σε στημένα παιχνίδια έγινε σε αυτό του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας, παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί ως στημένο από την UEFA. Παρ’όλα αυτά δεν αποδείχθηκε η συμμετοχή του σε παράνομη ενέργεια. Στις 14 Ιουνίου 2012 αποφυλακίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών με την επιβολή περιοριστικών όρων όπως απαγόρευση εξόδου από την χώρα, καταβολή εγγύησης ύψους 300.000€ και απαγόρευση οποιασδήποτε ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Για την υπόθεση αυτή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του επέβαλε ποινή ισόβιας απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο, η οποία διατηρήθηκε και με απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ ύστερα από έφεση του Μπέου. Το 2015 παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης, της εκβίασης, της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα και του παράνομου στοιχηματισμού. Με την απόφαση το Τριμελές Εφετείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για δωροδοκια-δωροληψια, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, σε δύο αγώνες, και για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση, η οποία εκδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, το οποίο και τον αθώωσε για όλες τις κατηγορίες.

Το Μάιο του 2014 εκλέχτηκε δήμαρχος Βόλου, και από τότε ο ίδιος φροντίζει και μας προβάλει κάθε δραστηριότητά του,  αφού σε όλες τις κινήσεις του τον ακολουθεί “τυχαία” και μια κάμερα.

Έτσι τον έχουμε δει στο γήπεδο να μοιράζει φιλοφρονήσεις σε αντιπάλους και να τον συγκρατούν “τυχαίοι” παρευρισκόμενοι

 

Ως φιλόζωο, άσχετα εάν έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα από πολίτες, για αδιαφορία ως προς τα αδέσποτα.

 

Τον έχουμε δει να ζει μεγαλεία, επάνω σε άμαξα με την τραγουδίστρια Άννα Βίσση

Βασίλισσα στην άμαξα του Στέλιου Τσαλαβρέτα ~ Δήλωσε η μοναδική Άννα Βίσση | Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ Βόλου, Μαγνησίας, Θεσσαλίας

 

Σε ηλεκτρικό πατίνι για να προβάλει την “πράσινη” ανάπτυξη”

 

Να φορά κράνος και να σκάβει (για τις ανάγκες του πλάνου) σε αγωγό στο δρόμο

 

Στα χιόνια δίπλα στους εκσκαφείς μέσα στη νύχτα

 

Με μάνικα και λευκό!!! παντελόνι, να πλένει το δρόμο μετά τον Daniel

 

Πάνω σε μπουλντόζα να μεταφέρει νερά (για τις ανάγκες του πλάνου)

 

 

Επάνω σε μπουλντόζα να φωνάζει (μόνος του αφού δεν υπήρχε κανένας) σε πλημμυρισμένο δρόμο,  “ήρθε το νερό και φαγητό”

 

Ολα αυτά φαίνεται πως εκτιμήθηκαν τα μάλα από τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,  ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε το Βόλο – και μάλιστα 2 φορές-  και συναγελαζόμενος μαζί του,  τον αποκάλεσε “Δημαρχάρα” και συνέχισε λέγοντας “είσαι ο καταλληλότερος όλων”. Άτυπα δε η Νέα Δημοκρατία παρέχει πλήρη στήριξη στον δήμαρχο Βόλου,  αν σκεφτεί κανείς πως στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές,  και παρά του ότι είχε κατεβάσει κομματική υποψήφια, ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, στήριξε την επιλογή μπέου.

Νέα Δημοκρατία: Ο κ. Μπέος δε περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία :: left.gr

 

 

Από την ημέρα όμως που ο δήμαρχος ως “άντρας” χτύπησε πολίτη, και μάλιστα ψηφοφόρο του, και το προηγούμενο βράδυ κατάβρεξε δικηγόρο, έτσι απλά επειδή μπορούσε, και ενώ όλα τα κόμματα καταδίκασαν τις τραμπούκικες μεθόδους του δημάρχου βόλου,  η Νέα Δημοκρατία παίζει κρυφτούλι δηλώνοντας πως ποτέ δεν στήριξε τον μπέο. Όμως ο πρωθυπουργός είναι ήδη εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη της Μαγνησίας!

 

Συμπέρασμα 1! Η Ελλάδα είναι η χώρα της αξιοκρατίας,  και μπορεί κάποιος μετά από πάροδο δύο ετών από την αποφυλάκισή του,  να εκλεγεί ακόμη και δήμαρχος πόλης.

Συμπέρασμα 2 ! Ο Βόλος έχει δήμαρχο “άντρα που λύνει τις διαφορές του με ξύλο”,  όπως ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συμπέρασμα 3! Ο δήμαρχος μπερδεύει τη φυλακή, όπου και εκεί είχε παίξει ξύλο σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, με την ελεύθερη ζωή στην πόλη και τους φιλήσυχους οικογενειάρχες, πολίτες του Βόλου.

Συμπέρασμα 4! Ο μπέος τα πάει μια χαρά στη διοργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων, αλλά αδυνατεί να καταλάβει λόγω έλλειψης γνώσεων,  τι ανάγκες έχει η διοίκηση μιας πόλης. Όταν πριν μία εβδομάδα οι Βολιώτες ήταν στο δρόμο και η πόλη δίχως νερό, από την πρώτη κακοκαιρία, αυτός ανακοίνωνε… Grande γιορτή Χριστουγέννων, και μάλιστα με τους πολίτες ξεσπιτωμένους,  αυτός είχε ξεκινήσει να κρεμά τα λαμπάκια του.

Συμπέρασμα 5! Όποιο παρελθόν ή παρόν και να έχεις, εκτός του ότι ο πρωθυπουργός της χώρας συναγελάζεται μαζί σου, και ο πατριάρχης της ορθοδοξίας μας, ως ποιμένας όλων μας, κ.κ Βαρθολομαίος,  σε προσφωνεί “εντιμότατο”, όπως έκανε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη του Βόλου τον Ιούνιο μέσα στον ιερό ναό της μητροπόλεως του Αγίου Νικολάου.

Και μετά αναρωτιόμαστε για την παιδική βία…για τις γυναικοκτονίες…

Προβλέπεται τα παιδιά στο Βόλο, με πρότυπο τον δήμαρχο – τον πρώτο πολίτη της πόλης- να έχουν επιδόσεις στο ξύλο! Κυριακή κοντή γιορτή!

Σούλα Τζήκα

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις