Oι Παλαιστίνιοι σε νέα επιχείρηση κατέλαβαν τον ισραηλινό στρατιωτικό οικισμό Ερέζ – Μπήκαν και στην κωμόπολη Magen (βίντεο)

33

Η Χαμάς ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους – Οι Ισραηλινοί ανακατέλαβαν τις 6 από τις 7 πόλεις

Το Al Jazeera δημοσίευσε αποκλειστικά πλάνα από Παλαιστίνιους μαχητές που παίρνουν τον έλεγχο της στρατιωτικής περιοχής του Ερέζ λίγο έξω από τη Γάζα.

Ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς δήλωσε ότι η οργάνωση κατάφερε να ανανεώσει τις δυνάμεις της στο ισραηλινό έδαφος και να στείλει βοήθεια στους μαχητές που βρίσκονται εκεί.

 

 

Πρόσθεσε ότι μαχητές της Χαμάς συνεχίζουν να διεισδύουν στο ισραηλινό έδαφος ενώ νέος γύρος ρουκετών κατά της Σντερόντ εκτοξεύτηκε από την Γάζα.

Περίπου 2.000 μαχητές της Χαμάς πολεμούν τώρα εκτός της Γάζας, ενώ 30.000 Ισραηλινοί στρατιώτες επιχειρούν στην προσπάθεια ανακατάληψης των πόλεων που χθες έλεγχαν οι Παλαιστίνιοι.

Έχουν ανακαταληφθεί οι έξι από τις επτά πόλεις και κωμοπόλεις, αλλά οι δύο δεν έχουν ασφαλιστεί πλήρως γιατί υπάρχουν ακόμα κομάντα της Χαμάς που επιχειρούν.

 

Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν διεισδύσει και εκτελούν επιχειρήσεις στη νότια ισραηλινή πόλη Magen.

Στην περιοχή διεξάγονται μεγάλες μάχες με τον ισραηλινό Στρατό να χρησιμοποιεί άρματα μάχης εναντίον των μαχητών.

 

 

Το ισραηλινό κανάλι αναφέρει πως περίπου 20 Παλαιστίνιοι αλεξιπτωτιστές «προσγειώθηκαν» στο Μάγκερν στα ανατολικά της Λωρίδας της Γάζας πριν λίγο και μάχονται με τον Στρατό του Ισραήλ

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like