Σε βάρος του 60χρονου, που καταδικαστεί στο παρελθόν και για ληστρική κλοπή, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Περισσότερα από δυο κιλά κάνναβης σκόπευε να «σπρώξει» σε χρήστες στη Ρόδο ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά τα σχέδιά του ματαιώθηκαν όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 184,2 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες, κατέσχεσαν 340 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του και τον προσήγαν για προανάκριση.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ερεύνησαν την κατοικία του και έναν αποθηκευτικό χώρο που διατηρεί στην περιοχή Παραδείσι, όπου βρήκαν οκτώ γυάλινα βάζα και δέκα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο κιλά και 65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλη μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε βάρος του 60χρονου δράστη, που καταδικαστεί στο παρελθόν και για ληστρική κλοπή, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις