Ενστάσεις είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας που παρουσίασε χθες, στο υπουργικό συμβούλιο, ο Γιάννης Βρούτσης.

 

Μπορεί το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να ήταν στην κορυφή της ατζέντας στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο λίγο πολύ τα δεδομένα τα γνωρίζαμε. Το σημαντικότερο, μάλλον, θέμα ήταν τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας, τα οποία παρουσίασε στον πρωθυπουργό και στα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής ενημέρωσης ακούστηκαν ενστάσεις από τον Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού. «Το ένα του μύριζε, το άλλο του βρώμαγε», μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά για τη στάση του νυν υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πώς γίνεται τώρα ένας πρώην αρμόδιος υπουργός, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, να έχει ενστάσεις για τα επτά μέτρα που ανακοινώθηκαν μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στα αθλητικά «πηγαδάκια» ο Λευτέρης Αυγενάκης θεωρείται από πολλούς ως ο πιο αποτυχημένος υφυπουργός Αθλητισμού.

Για τα όσα δεν έκανε για την οπαδική βία που μόνο τώρα δεν ήρθε στο προσκήνιο και όχι μόνο…

Α.Ο.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις