Η είδηση ότι ο αχυράνθρωπος του αλβανικού Βαθέως κράτους,  Γκέργκι Γκόρο, ανακάλεσε την παραίτηση του, δείχνει ότι ο Έντι Ράμα έχει μία περίεργη βεβαιότητα. Μία σιγουριά ότι μπορεί να ασελγεί επάνω στην ελληνική εθνική κοινότητα της Βορείου Ηπείρου, ταυτόχρονα να εξαπατά την Ελλάδα και να παραμένει ατιμώρητος.

Ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα; Μα φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αλβανός κακοποιός που έχει ξεκάθαρο σχέδιο αφελληνισμού μίας αμιγώς ελληνικής περιοχής, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτό αποδεικνύεται και από το ανοσιούργημα να παραχωρηθεί το Ζάππειο μέγαρο στον Ράμα, προκειμένου να κάνει «έκθεση έργων τέχνης», η οποία θα αποτελούσε σενάριο κωμωδίας, εάν δεν γινόταν στο εμβληματικό αυτό τόπο, παρουσία της Σακελλαροπούλου και του ίδιου του Μητσοτάκη.

Μόνο ένας απόλυτα εξαρτημένος και πιθανότατα εκβιαζόμενος πρωθυπουργός θα έκανε μία τέτοια πράξη που προσβάλλει φυσικά τον ίδιο τον πολιτισμό της πατρίδας μας. Μόνο ένας συνένοχος θα επέτρεπε στον Ράμα να συνεχίσει να ασελγεί επάνω στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, να εξαπατά την Ελλάδα και την διεθνή κοινότητα εξαγγέλλοντας «παραιτήσεις» των αχυρανθρώπων του η οποίες έπειτα ανακαλούνται, και να παραμένει ατιμώρητος.

Η φάρσα του βέτο έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Εκεί μάλιστα που έχουν φτάσει τα πράγματα, εάν ο Μητσοτάκης δεν είναι εκβιαζόμενος από τον Ράμα, θα πρέπει να ζητήσει την δίωξη του από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, ο Ράμα θα πρέπει να συλληφθεί και να προσαχθεί στην ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου να λογοδοτήσει για το σχέδιο εθνοκάθαρσης εις βάρος του ελληνισμού.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα δεν έχει απλώς δικαίωμα, αλλά απόλυτη υποχρέωση να υπερασπίζεται τον ελληνισμό απανταχού Γης. Η προστασία λοιπόν του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου είναι υποχρέωση του ελληνικού κράτους, το οποίο έχει το δικαίωμα να αντιδράσει με κάθε τρόπο στην λεγόμενη «επικείμενη απειλή», όπως αυτοί ορίζεται από το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ.

Η απραξία και η συμμετοχή Μητσοτάκη στην «φαρσοκωμωδία» του αλβανού μισέλληνα, δείχνει πλέον συνενοχή.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις