Η φιλία του δικηγόρου που την «έσπρωξε» στον Μητσοτάκη για να την βάλει Γ.Γ. Αντεγκληματικής πολιτικής, και η εποχή του κολεγίου Αθηνών που έπαιζαν τόμπολα, φτιάχνει την λίστα με τους «άριστους» της κυβέρνησης.

 

Του ειδικού συνεργάτη


Την ώρα που η υπουργός δικαιοσύνης γίνεται γιατρός σε αυτή την χώρα όλα μπορούν να συμβούν! Τελικά από μια φωτογραφία (χιλιάδες σαν αυτήν) με το τσιμπούσι – με τα κινητά στο τραπέζι- των φυλακισμένων στον Κορυδαλλό, την παραμονή των Χριστουγέννων ήρθε να φανεί η πλήρης απαξία και ανικανότητα της ΕΛΑΣ και των προϊσταμένων πολιτικών αρχών και να προστεθεί σε πλείστα όσα ζητήματα, που καθημερινά εκθέτουν ανεπανάληπτα την ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής και τον αρμόδιο υπουργό, καταδεικνύοντας το πλήρες μπάχαλο που επικρατεί στην Κατεχάκη!

Κατεπείγουσα έρευνα για το «γλέντι» κρατουμένων στις Φυλακές Κορυδαλού -  ΦΩΤΟ - Pelop.gr - Ειδησεις

Η επιλογή της κυρίας Δήμητρας Λυγούρα ως ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπ. Προστασίας του Πολίτη σίγουρα παραξένεψε πολλούς και προκάλεσε πλήθος αποριών, δεδομένου ότι η εν λόγω κυρία που έχει διατελέσει στέλεχος σε πολιτικά γραφεία, ούτε τη γνώση διαθέτει, ούτε την εμπειρία για την ανάληψη μιας τόσο δύσκολης και σύνθετης θέσης που αφορά τις φυλακές της χώρας και σχετίζεται με τη διαχείριση ποινικών κρατουμένων και ενός ολοκλήρου συστήματος που κινείται από τον Κορυδαλλό μέχρι τις φυλακές Δομοκού ή Χανίων! Είναι μια υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων με ειδικότητα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που από την μέρα που έγινε κυβέρνηση η ΝΔ πηγαίνει πέρα – δώθε σε θέσεις υπουργείων.

Αδιαμφισβήτητα με την επιλογή αυτή έχει ξαφνιαστεί δυσάρεστα όλος ο κόσμος που σχετίζεται με τις φυλακές αλλά και την ευρεία έννοια, με την ΕΛΑΣ αλλά και το τέως υπ. Δημόσιας Τάξεως, θεωρώντας ότι η επιλογή αυτή είναι παντελώς ακατάλληλη, γεγονός που επιβεβαιώνεται βάσει των πληροφοριών που φθάνουν από το υπ. Ψηφιακής Πολιτικής όπου υπηρέτησε υπό τον ΓΓ κύριο Χριστόπουλο!!!

Ωστόσο στις μέρες μας, όλα αυτά έχουν μικρή σημασία, δεδομένου ότι «στήριγμα» της κυρίας Λυγούρα στο σύστημα του Μαξίμου (μολονότι έχει περάσει από το πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη) είναι ένας δικηγόρος εκ των στενών προσωπικών φίλων του πρωθυπουργού από τον καιρό του Κολλεγίου Αθηνών, τον οποίο άλλωστε ο πρωθυπουργός φρόντισε να τον «διασφαλίσει», απαιτώντας τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ΟΤΕ!

Έτσι, αφού εξασφαλίστηκε ο φίλος, ήρθε η σειρά της στενής του φίλης κυρίας Λυγούρα, να αναλάβει καθήκοντα ΓΓ και μάλιστα σε μια εξαιρετικά καυτή πολιτική θέση, που έχει να κάνει με ποινικούς και υπόγεια συστήματα!

Χωρίς να διαθέτει ούτε την απαιτούμενη εμπειρία, ούτε κανένα πολιτικό ειδικό βάρος !

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις