Αν θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης να δείξει ότι σέβεται τα μέλη και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου.

«Φωτιά» άναψε λίγο πριν το Συνέδριο το ερωτηματολόγιο που τέθηκε στην πλατφόρμα του iSyriza, το οποίο μεταξύ άλλων ρωτά τη γνώμη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για ταυτοτικά ζητήματα, όπως η πολιτική κατεύθυνση, το όνομα και το λογότυπο.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του iEidiseis.gr, έχουν καταθέσει την άποψή τους πάνω από 10.000 μέλη του κόμματος, αριθμός ο οποίος καθημερινά αυξάνεται μετά και τον εσωκομματικό σάλο που προκάλεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε γνωστό, χθες, μέσω της επιστολής του προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας πως δεν θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα και πως το ερωτηματολόγιο έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Αυτό που δεν είπε είναι ότι έχει και θεσμικό χαρακτήρα, αφού στο ερωτηματολόγιο καταθέτει την άποψή του η βάση του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων είναι επιβεβλημένη.

Αν θέλουν στην Κουμουνδούρου να μιλάνε για δημοκρατικό κι ανοιχτό κόμμα κι αν θέλει ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης να δείξει ότι σέβεται και δεσμεύεται απέναντι στα μέλη και τα όργανα του κόμματος.

M. Καλ.

ieidiseis.gr

EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις