⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 8, όταν δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Λαρισαίων επιχείρησαν να βεβαιώσουν κλήση σε ένα ασημί όχημα στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της Φιλελλήνων.

Ενώ έχουν μπει μπροστά από το όχημα προκειμένου να βεβαιώσουν παράβαση, ο οδηγός αποφασίζει να επιταχύνει απειλώντας ουσιαστικά να τους… «πατήσει», παρότι έβλεπε πως είχαν τοποθετήσει τα χέρια τους στο καπό. Στη συνέχεια μάλιστα, πατάει περισσότερο το γκάζι και με θράσος απομακρύνεται προς την οδό Κύπρου στην Κεντρική πλατεία! Όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, αλλά κυρίως των δύο ιδιαίτερα ψύχραιμων στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι τελευταίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Λαρισαίων που με τη σειρά του ζήτησε από την Αστυνομία τον άμεσο εντοπισμό του οδηγού. Οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού, που όμως έκτοτε έχει… εξαφανιστεί από προσώπου γης, προφανώς για να αποφύγει τα όρια της αυτόφωρης διαδικασίας που ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις