Ο κ. Ανδρέας Καψαμπέλης στον «κοριό» του μας θύμισε μεγαλοστομίες του κ. Μητσοτάκη από προεκλογικές ομιλίες του το 2019 στη Μακεδονία (τη δικιά μας Μακεδονία). Στις ομιλίες αυτές δήλωνε:

«Η Ελλάδα θα βάλει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων, εφόσον κρίνει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα» (Σιάτιστα). «Επαίσχυντη η Συμφωνία των Πρεσπών» (Καστοριά). «…Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας» (Εδεσσα). «Είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες» (Φλώρινα).

Σχόλιο πρώτο: Τι πάει και θυμάται ο άνθρωπος! Κακό πράμα να έχεις γερό μνημονικό! Σχόλιο δεύτερο: Τι έκανε από όλα αυτά ο κ. πρωθυπουργός; Απολύτως τίποτα. Αρα εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του. Μήπως, λοιπόν, αυτό θυμίζει μια άλλη υπόθεση εξαπάτησης των ψηφοφόρων, για την οποία κινήθηκε αστραπιαία η Δικαιοσύνη; Κάποια σοφή ελληνική παροιμία λέει ότι όλα τα στραβά καρβέλια η νύφη τα κάνει, όπου εν προκειμένω στον ρόλο της «νύφης» έχουμε τους… Σπαρτιάτες. Να, λοιπόν, που και άλλοι κάνουν στραβά καρβέλια, αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει κάτι. Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε, που λέει και ο Πιραντέλο…

Χρήστος Μπολώσης

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις