Κυριάκος Βελόπουλος για την απόπειρα δολοφονίας του Τράμπ: «Το “σύστημα” που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία»

Η δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει ότι το «σύστημα» που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Από τις ΗΠΑ, εώς την Ελλάδα αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι στα χέρια των λαών να μην υποκύψουν στην καθεστωτική προπαγάνδα και να δώσουν στις κάλπες ένα ηχηρό μήνυμα που θα στείλει τους πολεμοκάπηλους όχι απλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά στο εδώλιο του κατηγορούμενου“, τονίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Κυριάκος Βελόπουλος
ΔΤ: Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ Η δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει ότι το «σύστημα» που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτωχεια και εξαθλίωση, θα κανει τα πάντα για να…Εμφάνιση περισσότερων

Εικόνα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις