”Με μόνο 1 αντι για 3 περιπολικά ανά βαρδια τα 3 Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας”

404
Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr

Τεραστιο προβλημα παρουσιαζεται στην Αστυνομικη Διευθυνση Αχαιας οταν απο τα 3 Αστυνομικα Τμηματα που υπαρχουν, βγαζει περιπολικο μονο το ένα, και συγκρότημα μονο το Α’ (πρωτο) Α.Τ. Πατρών με αποτελεσμα τα πληρωματα πολλες φορες να τελειωνουν τη βαρδια τους ακομα και με μια ωρα καθυστερηση, αφού δεν προλαβαίνουν να πάνε στα περιστατικά που καταγγελονται!

Λόγω των πολλών αποσπάσεων σε Αττική, αλλα και σε αεροδρομια σε ολη τη χώρα, καθως και των θερινών αδειών, οι εναπομείναντες Αστυνομικοί αδυνατουν να ανταπεξελθουν σε εξαντλητικες βαρδιες ξεπερνωντας το 8ωρο και υπάρχουν μειωμένες περιπολίες ειδικά μέσα στην πόλη της Πάτρας, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια της Κοινωνίας!

Το δε Β’ (δεύτερο) Α.Τ. Πατρών, το οποιο εχει και το Γραφειο ενδοοικογενειακης βιας, αδυνατει να βγαλει οχημα περιπολιας λογω ελλειψης προσωπικου με αποτελεσμα να επιβαρυνονται το Α’ (πρώτο) Α.Τ. Πατρων και η Αμεση Δραση Αχαΐας!

Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα διότι με μειωμένες περιπολίες σε θερινή περίοδο σε μία περιοχή με μία μεγαλη πόλη, όπως η Πάτρα, που έχει και τουριστικό ενδιαφέρον, είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν πολύ σοβαρά προβλήματα με τη μειωμένη αστυνόμευση!

Κάτοικος Κ.Τ. Πάτρας

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like