Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και ένα μωρό, κινδύνευσε να εμπλακεί σε τροχαίο, όταν ένα εμπορικό τρένο πέρασε από μπροστά τους, ενώ οι μπάρες για τα οχήματα ήταν ανεβασμένες.

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο e-koufalia.gr, την Κυριακή 28 Ιουλίου, γύρω στις 10 το πρωί, ένα εμπορικό τρένο πέρασε μπροστά από ένα όχημα στην επαρχιακή οδό Κ. Γέφυρας – Αγίου Αθανασίου στο Δήμο Χαλκηδόνος, στη Θεσσαλονίκη, με ανεβασμένες μπάρες.

 

Για ακόμη μια φορά πραγματοποιείται πλήρης δικαίωση του Συμβούλου Διαχείρισης Κρίσεων κ Άγγελου Αγραφιώτη Γενικού Διευθυντή της Α&Κ Risk Management Consulting και πολιτευτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Μαγνησία,  ο οποίος από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος στα Τέμπη,  αναφέρεται σε αναγκαία και υποχρεωτική εκπόνηση Risk Asessement πριν τεθεί ξανά σε λειτουργία το δίκτυο. Kάτι που ο ίδιος ανέφερε και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star Channel,  “Αλήθειες με τη Ζήνα”  στις 17 Μαρτίου 2023.

 

Σημειώνεται πως οι οδηγοί αντιλήφθηκαν το τρένο τελευταία στιγμή, καθώς παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα μεταξύ των οχημάτων, ενώ σε ένα από τα αυτοκίνητα επέβαινε και ένα μωρό παιδί.

Δείτε το βίντεο:

Κ.Γέφυρα (Δ.Χαλκηδόνος Θεσ/νίκης):28.07.2024 Τρένο περνάει με ανεβασμένες μπάρες from e-koufalia.gr on Vimeo.

thestival.gr

intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις