Ένας ηρωικός σκύλος από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ έσωσε την περασμένη εβδομάδα την ζωή του αφεντικού του. Ζήτησε βοήθεια αφού τον είδε να πέφτει σε χαράδρα και να τραυματίζεται.

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ έτρεξε να φέρει βοήθεια όταν είδε τον ιδιοκτήτη του να πέφτει σε πλαγιά και να μην μπορεί να σηκωθεί αφού τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο, δήλωσαν οι αρχές.

Ο πανέμορφος σκύλος έτρεξε στους γείτονες και «τους ειδοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια» δήλωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, οι γείτονες κάλεσαν βοήθεια και ο ιδιοκτήτης του σκύλου διασώθηκε μετά από επιχείρηση των αρχών. Οι διασώστες έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα στο κάτω μέρος ενός λόφου τραυματισμένο.

Τότε με σχοινιά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο σκύλος – ήρωας έμεινε μέχρι το τέλος στο πλευρό του ιδιοκτήτη του και περίμενε να τον απεγκλωβίσουν οι διασώστες και να τον δει ασφαλή. 

«Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον σκύλο αυτού του ασθενούς που ειδοποίησε τους γείτονες ότι χρειαζόταν βοήθεια. Το σκυλάκι αρνήθηκε να φύγει από τη σκηνή μέχρι ο ασθενής να ανέβει με ασφάλεια στην κορυφή και να μεταφερθεί (σ.σ. στο νοσοκομείο). Ανταμείφθηκε με μερικές λιχουδιές και ένα μεγάλο μπολ με νερό αυτή τη ζεστή μέρα!», ανέφερε η αρμόδια υπηρεσία διάσωσης.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις