Ο Γιάννης Δήμκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status fm, διευκρίνισε πως υπάρχουν 20 εργαζόμενοι που δεν επιτρέπεται να ανέβουν σε λεωφορείο που κινείται για λόγους υγείας και πως είναι τοποθετημένοι σε τερματικούς σταθμούς και πραγματοποιούν ελέγχους την ώρα της επιβίβασης του κόσμου στα λεωφορεία.
«Υπάρχει όντως μία μερίδα συναδέλφων, δεν ξέρω αν είναι 20 ή 22 οι οποίοι απαγορεύεται να ανεβούν σε λεωφορείο το οποίο κινείται. Είναι σε τερματικούς σταθμούς, όπως είναι το ΙΚΕΑ, το ΚΤΕΛ, στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και κάνουν έλεγχο εισιτηρίων την ώρα που επιβιβάζεται ο κόσμος στα λεωφορεία για να κόβει ο κόσμος εισιτήρια», ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Ο κ. Δήμκας συμπλήρωσε επίσης ότι ελεγκτές κομίστρου δεν έχουν προσληφθεί από το 2008 και από τότε δεν έγινε καμία πρόσληψη, τονίζοντας για άλλη μία φορά τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού στον ΟΑΣΘ.
«Ελεγκτές κομίστρου δεν έχουν προσληφθεί από το 2008 και από τότε δεν έγινε καμία πρόσληψη. Το μόνο που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι συνάδελφοι με τα προβλήματα υγείας που δεν μπορούσαν να είναι στο τιμόνι, πάντα με χαρτί γιατρού, με γνωμάτευση, κατεβαίναν από το τιμόνι και επανδρώνανε το τμήμα των ελεγκτών», πρόσθεσε ο κ. Δήμκας.
Απογοητευτικά τα πρώτα στοιχεία από την πορεία του νέου προγράμματος «Ανακαινίζω».
Η μείωση του ελάχιστου ποσοστού ιδιοκτησίας που απαιτείται σήμερα για την ένταξη στο πρόγραμμα...