Αν σε δύο μήνες επαναληφθεί το λάθος που έγινε πέρσι, τότε η κωμωδία θα συνεχιστεί μέχρι να έχει τραγική κατάληξη, δηλαδή την εξαέρωση. Τώρα πρέπει να μιλήσουν τα μέλη-ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι όπως πορεύονται στον ΣΥΡΙΖΑ, με τα καθημερινά ιλαροτραγικά επεισόδια που παράγουν, είναι άγνωστο αν και ως τι θα φτάσουν στις εσωκομματικές εκλογές. Ως κόμμα; Ή ως ένα γκρουπούσκουλο που τα μέλη του ξεκατινιάζονται λίγο πριν από την οριστική διάλυση;

Πάντως, αν θέλουν, μετά από αυτές τις εκλογές, να παραμείνουν κόμμα, έχουν μια και μόνη επιλογή: να απαλλαγούν από τον ολετήρα Κασσελάκη. Και αυτό το φορτίο πρέπει να το αναλάβουν τα μέλη-ψηφοφόροι του, που θα πάνε στις κάλπες. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Τα σενάρια περί απαγόρευσης της υποψηφιότητας Κασσελάκη είναι αστειότητες. Η απαγόρευση έπρεπε να είχε μπει πριν από ένα χρόνο, τότε που ο ουρανοκατέβατος έθεσε υποψηφιότητα και όλοι τον καλωσόρισαν, χωρίς να ελέγξουν το ύποπτο παρελθόν του και τον άφησαν να παραπλανήσει απογοητευμένους και απελπισμένους και να καταλάβει- αυτός, ένας τυχάρπαστος- την πρώτη καρέκλα του μεγαλύτερου στην ιστορία κόμματος της Αριστεράς.

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις