Την περίοδο που ήταν σε έξαρση η πανδημία, ο δρ. Τζέι Βάρμα παραβίαζε το lockdown που ο ίδιος είχε εκπονήσει – Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος σε συνομιλίες που βιντεοσκοπήθηκαν χωρίς να το γνωρίζει

O «αρχιτέκτονας» του lockdown στη Νέα Υόρκη την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας της Covid και δεξί χέρι του τότε δημάρχου του «Μεγάλου Μήλου», Μπιλ ντε Μπλάζιο, έδωσε πρώτος το κακό παράδειγμα στους συμπολίτες του.

Ο Δρ. Τζέι Βάρμα όχι μόνο δεν τήρησε τις οδηγίες που είχε δώσει στους κατοίκους της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», αλλά έβγαινε από το σπίτι χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Διασκέδαζε μάλιστα μέχρι πρωίας κάνοντας χρήση ουσιών και συμμετέχοντας σε σεξουαλικά όργια… Κι όταν δεν έβγαινε από την οικία του, διοργάνωνε εκεί «ροζ» πάρτι με αιθέριες υπάρξεις.

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Daily Mail, ο πρώην «τσάρος» του lockdown στη Νέα Υόρκη για τον κορωνοϊό παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους δικούς του κανόνες για να συμμετέχει σε πάρτι όπου οι παριστάμενοι έκαναν και χρήση ουσιών.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Δρ. Τζέι Βάρμα μίλησε για το πώς έκανε καριέρα και στη συνέχεια δεν δίστασε να πει δημοσίως ότι, στη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid, πήγαινε σε υπόγεια ρέιβ πάρτι τα οποία απαγορεύονταν στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές.

Τα σεξουαλικά όργια και η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έγινε από τον Αμερικανό καθηγητή όταν η πανδημία ήταν στο πικ της – δηλαδή μεταξύ 2020 – 2021.

Ο ίδιος περιέγραψε επίσης πώς το έσκαγε για να συμμετάσχει σε «αποκλίνουσες σεξουαλικές» συγκεντρώσεις, ότι διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι στο σπίτι του και νοίκιαζε ένα ξενοδοχείο με φίλους όπου «πετούσαν τα ρούχα τους και κι έκαναν χρήση ναρκωτικών όπως έκσταση».

Η κάμερα που κατέγραψε κρυφά την αντιεπαγγελματική – ανάρμοστη συμπεριφορά του καθηγητή Ιατρικής, ανήκει στην Mug Club Undercover, μια ερευνητική οργάνωση την οποία διευθύνει ο δεξιός σχολιαστής Στίβεν Κράουντερ.

Σημειώνεται ότι ο Δρ. Βάρμα ήταν ο πιο υψηλόβαθμος σύμβουλος για τη νόσο Covid του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

To δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει επίσης ότι ο καθηγητής Τζέι Βάρμα εμφανιζόταν σχεδόν καθημερινά στα τηλεοπτικά πλατό για να υπερασπιστεί το σχέδιο που είχε καταρτίσει ο ίδιος για την αντιμετώπιση την έξαρσης της πανδημίας, απευθύνοντας επίσης έκκληση στους πολίτες να κάνουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Στο μυστικό βίντεο, ο Δρ Βάρμα φαίνεται να καυχιέται για το πώς «έτρεχε συνεχώς για να αντιμετωπίσει τον Covid και πώς ήταν αυτός που συμβούλευε τις συμπολίτες να εμβολιαστούν κατά της νόσου Covid. «Έκανα όλα αυτά τα αποκλίνοντα, σεξουαλικά πράγματα ενώ ήμουν στην τηλεόραση… και οι άνθρωποι λένε: “Δεν φοβάσαι; Δεν ντρέπεσαι;” Και ήμουν εγώ…. Μου αρέσει να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου».

Και ο γιατρός αργότερα πρόσθεσε: «Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά για την πόλη ήταν αν είχα κάποιον τρόπο να σβήνω τα χνάρια μου κάθε τόσο».

Σε μια δήλωση στο DailyMail, ο Δρ Βάρμα είπε: «Δυστυχώς, στοχοποιήθηκα από έναν πράκτορα μιας εξτρεμιστικής δεξιάς οργάνωσης αποφασισμένης να κακολογήσει αξιωματούχους δημόσιας υγείας και να καταστρέψει το σύστημα δημόσιας υγείας στην Αμερική. Αυτό το άτομο έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό και του έχει αποκλειστεί από πολλά μέσα ενημέρωσης για τις ομοφοβικές προσβολές και τα ρατσιστικά του σχόλια. Σε εκείνες τις ιδιωτικές συνομιλίες που ηχογραφήθηκαν κρυφά, μοιράστηκαν, κόπηκαν και βγήκαν εκτός πλαισίου, αναφέρθηκα σε γεγονότα που συνέβησαν πριν από τέσσερα χρόνια. Μεταξύ Απριλίου 2020 – Μαΐου 2021, συμμετείχα σε δύο ιδιωτικές συγκεντρώσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη ότι δεν χειρίστηκα προσωπικά ο ίδιος με τον καλύτερο τρόπο την μεγαλύτερη υγειονομική κρίση την περίοδο εκείνη. Αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη κρίση δημόσιας υγείας εδώ και έναν αιώνα, η ύψιστη προτεραιότητά μας ήταν να σώσουμε ζωές και κάθε απόφαση που πάρθηκε βασιζόταν στην καλύτερη διαθέσιμη επιστήμη για την ασφάλεια των Νεοϋορκέζων. Εμμένω στις προσπάθειές μου να εμβολιαστούν οι Νεοϋορκέζοι κατά της COVID-19 και απορρίπτω τις προσπάθειες επικίνδυνων εξτρεμιστών να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην ανάγκη και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων».

Σε ξεχωριστή δήλωση, ένας εκπρόσωπος του νυν δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς έσπευσε να δηλώσει στην εφημερίδα DailyMail: «Ο Δρ Βάρμα δεν είναι, ούτε υπήρξε ποτέ, μέλος της νυν διοίκησης. Εγκατέλειψε το αξίωμά του στην κυβέρνηση της Νέας Υόρκης το 2021».

Η εφημερίδα DailyMail επικοινώνησε επίσης με τη SIGA Technologies, όπου ο Δρ. Βάρμα αναφέρεται ως επικεφαλής ιατρός και εκτελεστικός αντιπρόεδρος, αλλά η εταιρεία προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις