Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο φυλακισμένος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από διακινητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται

Πήρε επταήμερη τακτική άδεια από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία ένας Έλληνας και πήγε να αγοράσει ναρκωτικά με σκοπό να τα διακινήσει στους συγκρατουμένους του. Όμως του χάλασαν τα σχέδια οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί ακολουθούσαν τα ίχνη ενός άλλου Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες κάνναβης και έφτασαν στην Πάτρα, όπου εντόπισαν τον αδειούχο κρατούμενο και έναν φίλο του να κινούνται με αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Στην κατοχή του έγκλειστου κατέσχεσαν 230 ευρώ και 227 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που παραδέχθηκε ότι σκόπευε να εισάγει στο σωφρονιστικό κατάστημα για να τα πουλήσει, ενώ πάνω στον οδηγό κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο φυλακισμένος είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από τον διακινητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατασχέθηκε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις