Συγκλόνισε ο χορός του Παύλου Ασλανίδη στη μνήμη του αδικοχαμένου στα Τέμπη γιου του

Συγκλόνισε ο χορός του Παύλου Ασλανίδη στη μνήμη του αδικοχαμένου στα Τέμπη  γιου του

«Σε αντίδραση της προσπάθειας να μην ακούγεται καθόλου η φωνή μας είμαστε εδώ», δήλωσε η χαροκαμένη μάνα Μαρία Καρυστιανού

Ανατριχίλα σκόρπισε σε όλους τους παριστάμενους, η στιγμή που ο Παύλος Ασλανίδης χόρεψε στη μνήμη του γιου του που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, υπό τον ήχο του τραγουδιού του Ψαρογιώργη «Γεννήθηκα».

Ο τραγικός πατέρας μαζί με τη Μαρία Καρυστιανού βρέθηκαν στο Ρέθυμνο ως εκπρόσωποι του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τέμπη 2023, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μικρασιατών.

Areti Athanasiou
@AretiAthanasiu
Η συγκλονιστική στιγμή που ο Παύλος Ασλανίδης χορεύει στη μνήμη του γιου του Δημήτρη που δολοφονήθηκε στα Τέμπη, το «Γεννήθηκα» του Ψαρογιώργη στην εκδήλωση για το Έγκλημα των Τεμπών στο Ρέθυμνο.

Παρακολουθήστε στο X

 

«Σε αντίδραση της προσπάθειας να μην ακούγεται καθόλου η φωνή μας είμαστε εδώ, αποδεχόμενοι την πρόταση από διάφορους συλλόγους του Ρεθύμνουνα μιλήσουμε για τα Τέμπη και κυρίως να ενημερώσουμε για το σημείο της ανάκρισης στο οποίο βρισκόμαστε. Το μήνυμα είναι ότι ο κόσμος με κάθε τρόπο θα ενημερώνεται για όλα όσα τραγικά συμβαίνουν και τα μαθαίνουμε και για να πούμε ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε παρά μόνο όταν καταλήξουμε σε ένα αίσιο τέλος. Τα Τέμπη δεν ήταν απλά εκείνο το δρομολόγιο το τραγικό που σκοτώθηκαν και βυθίστηκαν στο πένθος 57 οικογένειες. Είναι κάτι πολύ πιο βαθύ. Είναι το πως αντιμετωπίζει το κράτος τον πολίτη», ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Μαρία Καρυστιανού.

Goodnet.gr

8 hours ago

Εκδήλωση για τα Τέμπη: ο συγκλονιστικός χορός του Παύλου Ασλανίδη στο τραγούδι του Ψαρογιώργη (ΦΩΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ)
👉ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

May be an image of 1 person, dancing and crowd
May be an image of 7 people, saxophone, harp, clarinet, guitar, trumpet, violin and accordion
May be an image of text
May be an image of one or more people and crowd
May be an image of 7 people and text
68
2
3

Ο Παύλος Ασλανίδης σημείωσε: «Το μήνυμα είναι να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη γιατί ξέρουμε ότι αφορά όλη την Ελλάδα και ειδικά τους νέους, που για αυτούς πρέπει να αγωνιστούμε όλοι. Για να μην συνεχιστούν αυτά τα εγκλήματα που κάνει η χώρα τους. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου για αυτά που έρχονται στη συνέχεια. Τα δικαστήρια τα ευρωπαϊκά, όλα αυτά που θα έρθουν στη συνέχεια».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις