Το συνεδριο απασχολούν ζητήματα όπως οι διαδρομές, τα νέα ναρκωτικά, αλλά και ο τρόπος διείσδυσης στις σκληρές συμμορίες.

Την προσοχή των αστυνομικών αρχών αλλά και των … μυστικών υπηρεσιών συγκεντρώνει διεθνές συνέδριο στην χώρα μας που ξεκίνησε σήμερα και στο οποίο συμμετέχουν 500 διοικητές υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών από όλο τον κόσμο.

Όπως άλλοτε είναι απολύτως φυσιολογικό, η συγκέντρωση τέτοιου αριθμού διοικητών αυτών των τόσο νευραλγικών υπηρεσιών στην Αθήνα, έχει «χτυπήσει» και συναγερμό ασφαλείας, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για αστυνομικούς που έχουν εξαρθρώσει παγκοσμίως τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών και έχουν συλλάβει τους μεγαλύτερους ναρκέμπορους του κόσμου. Οι οποίοι άλλωστε δεν είναι γνωστοί για την … μικρή τους μνήμη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο συνέδριο θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεθόδους των κυκλωμάτων, ενώ θα συζητηθούν και οι τρόποι για ποιο ενδελεχή ανταλλαγή πληροφοριών και συνεργασία μεταξύ όλων των αστυνομιών του κόσμου.

Οι διαδρομές, τα νέα ναρκωτικά, αλλά και ο τρόπος διείσδυσης στις σκληρές συμμορίες είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν περισσότερο. Επίσης θα αναλύσουν τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο και θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πληροφορίες για το πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης των ναρκεμπόρων.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις