Σας είχα ενημερώσει έγκαιρα ότι οι διαρροές κατά της υπουργού τουρισμού, προέρχονται απευθείας από το Μαξίμου. Πλέον ο πόλεμος είναι ολοκληρωτικός και αυτό το έχουν καταλάβει άπαντες εντός κυβέρνησης. Για την αντιπολίτευση δεν παίρνω όρκο, διότι βλέπω μεγάλη προθυμία κεντροαριστερών πολιτικών και ΜΜΕ να αναπαράγουν τις διαρροές, χωρίς να αντιλαμβάνονται τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον Θεόπεμπτό κυβερνήτη μας. Δεν πειράζει, έστω και έτσι κάνουν επιτέλους κάτι χρήσιμο στη ζωή τους.

Το μεγάλο κόλπο όμως του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, είναι ότι παράλληλα με τον ανελέητο πόλεμο στην Όλγα Κεφαλογιάννη, διαρρέει πως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με την υπουργό, αλλά τα κίνητρα είναι «επιχειρηματικά»!

Μιλάμε για πραγματικούς αριστοτέχνες…

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Οι πραίτορες του ηγέτη μας, έχοντας καταλάβει ότι η δημοσκοπική πτώση δημιουργεί διαλυτικές τάσεις στην Κοινοβουλευτική ομάδα, με δεκάδες βουλευτές να ψάχνουν από τώρα τον «αντικαταστάτη» που θα μπορέσει να συσπειρώσει πάλι την παράταξη και να ανεβάσει τα ποσοστά της προκειμένου οι ίδιοι να κρατήσουν τις έδρες τους, εφαρμόζουν εντός των τειχών αυτό που έκαναν τόσα χρόνια με την αντιπολίτευσηΌποιο κεφάλι ξεχωρίζει, το κόβουν!

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να διατηρήσουν τον ευεργέτη Κυριάκο στην εξουσία, ποδοπατώντας κυριολεκτικά όποιο πρόσωπο άλλου κόμματος θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο.

Τώρα, η απειλή είναι εκ των έσω, αφού η αντιπολίτευση είναι πλήρως αποσαθρωμένη και σε διαρκή εμφύλιο.

Η επιλογή των εσωκομματικών στόχων, είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία. Στο Μαξίμου, έχοντας στα χέρια τους τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις για την δημοφιλία των υπουργών, απλώς αρχίζουν να πριονίζουν τα πρόσωπα που μπορεί να αποτελέσουν «φάρους» για την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχοντας διπλάσια δημοφιλία από τον Κυριάκο μας και απόλυτη αποδοχή από την κοινοβουλευτική ομάδα, ήταν ο πρώτος στόχος. Το ανελέητο σφυροκόπημα που δέχεται από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Μαξίμου μάλιστα, ήδη φέρνει αποτελέσματα καθώς τα ποσοστά της φαίνεται ότι μειώνονται αισθητά.

Θα ακολουθήσουν χτυπήματα σε άλλους δύο στόχους, με το ένα μάλιστα να είναι συντριπτικό. Απολύτως συντριπτικό, καθώς μαζί με τον δημοφιλή υπουργό θα χτυπηθεί και στενός συνεργάτης του ο οποίος συνδέεται με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ανοιχτή ρήξη με τον Καίσαρα μας.

Με αυτή την μέθοδο, οι βουλευτές που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν στον πρωθυπουργό μας ότι έκαναν τα πράσινα νομιστεράκια στον Γιώργο Παπανδρέου, θα καταλάβουν ότι ο πολιτικός Αλλάχ είναι ένας. Και θα αναγκαστούν να βαδίσουν στο πλάι του, μέχρι τέλους.

Προκρούστης ο Κυριάκος μας!

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις