Απρόκλητη επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ δέχθηκε μια γυναίκα, μετά το τέλος της πορείας αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο ΜΑΤατζής, σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται και σπρώχνει μια νεαρή κοπέλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διαμαρτυρόταν για τις βίαιες προσαγωγές που είχαν προηγηθεί.

Αφού ο άνδρας των ΜΑΤ σπρώξει βίαια την κοπέλα, άλλοι διαδηλωτές, που βλέπουν την απρόκλητη επίθεση μπαίνουν στη μέση για να την υπερασπιστούν και να διαμαρτυρηθούν.

Τότε, άλλος ένστολος τους «απαντάει» με… κλωτσιές και χτυπήματα με την ασπίδα του ενώ στη συνέχεια «ψεκάζει» τον κόσμο, την ώρα που ένας τρίτος αστυνομικός προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το CopWatchGR, που είναι το πρώτο παρατηρητήριο αστυνομικής βίας/αυθαιρεσίας στην Ελλάδα και βρίσκεται σε λειτουργία από τον Νοέμβριο του 2020.

Νωρίτερα, όπως αποτυπώνεται στα βίντεο της Αυγής, διμοιρίες των ΜΑΤ εκαναν… «ντου» και κυνήγησαν κόσμο στην Πανόρμου, πετώντας δακρυγόνα και κρότου λάμψης ανάμεσα στα αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο…

Σύμφωνα με την αστυνομία μετά το τέλος της πορείας πραγματοποιήθηκαν είκοσι προσαγωγές, εκ των οποίων οι δέκα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

 

topontiki.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις