Ο Μάκης Βορίδης μίλησε σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα για τα 50 χρόνια της Ν.∆.. Τον Φεβρουάριο του 2012 προσχώρησε στη Ν.∆. Αρα δεν δικαιούται διά να ομιλεί για τα 50 χρόνια της Ν.∆., αλλά μόνο για τα… 11, κατά τα οποία είναι επίλεκτο μέλος της. ∆εν ξέρω αν έχει κιόλας γραφτεί μέλος.

Ο κ. Βορίδης, λοιπόν, μέχρι το 2012 ήταν αντίπαλος και μάλιστα σκληρός της Ν.∆. Πότε ως γραμματέας της ΕΠΕΝ, πότε ως αρχηγός του Εθνικού Μετώπου και πότε μέσα από τις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Άρα… πανηγυρίζει η ίδια εφημερίδα: «Σφίγγει ο κλοιός για τους φοροφυγάδες». Και αυτό το θεωρεί νίκη; Γιατί εγώ το θεωρώ κατάντια. Τι πά’ να πει «σφίγγει»; Έπρεπε ήδη να τους είχε πνίξει. Στον 21ο αιώνα, με την τεχνολογία να έχει εκτοξευτεί και με τους ικανότατους (υπάρχουν και τέτοιοι στη Ν.∆.) Πιερρακάκη και Παπαστεργίου, θα έπρεπε να πατάς ένα κουμπί (άντε δύο στη χειρότερη) και φραπ να σου βγάζει όλους τους μπαταχτσήδες, ώσπου να πεις «Μωυσής». Εκτός κι αν υπάρχει το κουμπί και δεν το πατάμε, διότι πρέπει να κάνουμε ορισμένες… διευθετήσεις. ∆εν ξέρω αν με εννοείτε.

Χρήστος Μπολώσης

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις