Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία

Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση που εκτελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων, μπήκε τέλος στην ιδιαίτερα αποδοτική διακίνηση κοκαΐνης στη Λάρισα από δυο Έλληνες, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του ζευγαριού, βρέθηκαν 30 «φιξάκια» με ποσότητες κοκαΐνης σε μορφή σκόνης συνολικού βάρους 18,8 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό πορτοφολάκι με δυο κάρτες SIM και ένα πρόχειρο σημείωμα που εξετάζεται, δυο κινητά τηλέφωνα και μετρητά ύψους 7.100 ευρώ τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του άνδρα που χρησιμοποιούσαν στην παράνομη δραστηριότητά τους και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις