ΗΠΑ: Αστυνομικός διέλυσε περιπολικό και σταθμευμένα οχήματα – Βίντεο ντοκουμέντο 

344

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένας 23χρονος αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Catawba στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενός πρατηρίου καυσίμων, λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:30 την 15ηΣεπτεμβρίου, ενώ όπως αποδεικνύεται δεν είχαν μπει σε λειτουργεία ούτε οι σειρήνες, ούτε τα προειδοποιητικά φώτα, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε έκτακτες ανάγκες. Η «λεπτομέρεια» αυτή, με δεδομένο πως το περιπολικό έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, γίνεται σημαντικότερη.

Ο κόσμος που βρίσκεται τριγύρω «ενεργοποιείται» και στρέφει την προσοχή του.

Από τις κάμερες του καταστήματος Dollar General, φαίνεται πως μάλλον το SUV της Catawba πήγε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα pick-up, το οποίο έβγαινε εκείνη την ώρα στον κεντρικό, όμως εξαιτίας ότι ο οδηγός του «πετούσε» στον δρόμο, αναγκαστικά έκοψε προς το τιμόνι προς τα αριστερά.

Η όλη σκηνή εκτυλίχθηκε πραγματικά πολύ γρήγορα. Λογικά οι ευθύνες θα πέσουν στους αξιωματικούς, όπως εξηγεί και ένας ντόπιος που ήταν παρών και είδε ζωντανά τη συντριβή.

Συνολικά χτυπήθηκαν τρία αυτοκίνητα πολιτών, εκ των οποίων ο ένας εξ΄ αυτών (του φορτηγού Nissan), όπως διακρίνεται και στο video, γλίτωσε… «παρά τρίχα»! Τα υπόλοιπα ήταν ένα Saturn Outlook και ένα Toyota RAV4. Ο αναπληρωτής σερίφης θα αντιμετωπίσει, κατά πάσα πιθανότητα, τις όποιες συνέπειες προκύψουν, μετά την έρευνα που θα διεξάγει το τμήμα του NC State Patrol.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like