Ο πρώην σταρ των One Direction, Λίαμ Πέιν, έκανε διακοπές στο Μπουένος Άιρες με τη φίλη του Κέιτ Κάσιντι όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου.

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος του boyband One Direction, βρέθηκε νεκρός έπειτα από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με την αστυνομία εκεί.

Ο θάνατος του 31χρονου Πέιν σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην οδό Κόστα Ρίκα, σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας, και έπεσε σαν «βόμβα» στους φανς τους που παρακολουθούσαν μέσω social media τις τελευταίες διακοπές του με τη σύντροφό του Κέιτ Κάσιντι.

{https://www.instagram.com/p/C43NVCGt_zc/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

{https://www.instagram.com/reel/C395b7jIN_B/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση, συντετριμμένοι θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και άναψαν κεριά για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Ο μουσικός ήταν περισσότερο γνωστός ως μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, το οποίο περιλάμβανε επίσης τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan σχηματίστηκε το 2010 με αφορμή το βρετανικό «The X Factor».

{https://www.instagram.com/p/C7jWejigjaa/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Οι One Direction ανακοίνωσαν διέκοψαν την κοινή τους πορεία το 2015, ενώ ο Λίαμ Πέιν κυκλοφόρησε το 2019 το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «LP1».

Τελευταία κυκλοφορία ήταν το LP «Teardrops».

{https://www.instagram.com/p/C3spZ5fon-h/?hl=el}

dnews,gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις