Όταν κανείς βλέπει τα πράγματα εκτός Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να δει μια άλλη πλευρά τού τι συμβαίνει στο εσωτερικό της. Και αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι η ΝΔ δεν είναι κόμμα. Είναι συνασπισμός φεουδαρχών, ενώ απέκτησε και «αρχηγό» που εξολοθρεύει τους εσωκομματικούς «εχθρούς» του.

Παροχές, ρουσφέτια, αναξιοκρατία, τα «δικά μας παιδιά» ακόμη και στις αποζημιώσεις και εσωτερικός πόλεμος μέχρις εσχάτων. Αυτό είναι η τοπική ΝΔ, σήμερα.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος έχει υπό τον έλεγχό του το κόμμα γιατί έχει το ταμείο της κρατικής αρωγής και από την … αρωγή του δεν «περνούν» μόνο οι άνθρωποι που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες. Φίλοι και αντίπαλοι ξεκάθαρα αναφέρουν πως «δική του» θεωρεί την παροχή της αρωγής και παραπέμπουν για αποδείξεις στις πολιτικές κινήσεις του. Ο κ. Τριαντόπουλος έχει καταφέρει να απογυμνώσει την Ζέττα Μακρή από παραδοσιακούς κομματάρχες και υποστηρικτές της, ενώ όλες οι κινήσεις του δείχνουν σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ότι επιφυλάσσει ρόλο και για τον Χρήστο Μπουκώρο… εκτός Βουλής, γιατί ανοιχτά του ασκεί αντιπολίτευση και αναδεικνύει τα «βαλτωμένα» θέματα αρμοδιότητάς του.

Στόχος του είναι να στείλει σπίτι τους εσωτερικούς αντιπάλους του και να δημιουργήσει σταδιακά ένα ψηφοδέλτιο, που δεν θα λειτουργεί ανταγωνιστικά στον ίδιο, όπως ακόμα και οι προσωπικοί του φίλοι καταθέτουν σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Είναι αλήθεια ότι ο Χρήστος Τριαντόπουλος είναι μεθοδικός και οφείλει στον εαυτό του να είναι γιατί έχει μπροστά του μεγάλη ανηφόρα. Είχε να αντιμετωπίσει την δίκη των Τεμπών. Και εκεί θα είναι ο εκτός αυλαίας πρωταγωνιστής.

Μια κοινωνία που θα ζητά δικαίωση για όσα συνέβησαν και για όσα ακολούθησαν της μοιραίας νύχτας, θα τον έχει «στόχο» και ας μην κάθεται ο ίδιος στα έδρανα.

Χτίζει λοιπόν τοίχο γύρω του γιατί ξέρει πως αυτή η κοινωνία που θα απαιτεί την αλήθεια, δεν ψηφίζει στις κάλπες της Μαγνησίας και αυτές τις κάλπες θέλει να τις έχει «δεμένες». Πληροφορίες θέλουν τον κ. Τριαντόπουλο να εντείνει την δημιουργία προνομιακών σχέσεων με ΜΜΕ που απολαμβάνουν της ποικιλότροπης στήριξής του και ο κύκλος της παρουσίας του στον Τύπο διευρύνεται. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η διεύρυνση γίνεται ενόψει της δίκης.

Η Ζέττα Μακρή, από την άλλη, βλέπει να «φυλλοροεί» και με τις εκλογές στο Επιμελητήριο ο Χρήστος Τριαντόπουλος της έστειλε ισχυρό μήνυμα. Κάνει μεταγραφές των παραδοσιακών συμμάχων της, την αφήνει χωρίς «στρατό», ενώ η ίδια δεν διαχειρίζεται κανένα κρατικό ταμείο, για να κάνει την πολιτική του Τριαντόπουλου.

Ο Μπουκώρος, επίσης, δεν έχει «ταμείο», δεν έχει την εύνοια του Μαξίμου, όπως ο Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά έχει σαφέστατα δεξιότερα διαπιστευτήρια και περιχαρακώνεται από την επίθεση του υφυπουργού.

Όλοι δίνουν «μάχη» επιβίωσης και το στοίχημά τους είναι ποιος θα αντέξει.

Με πληροφορίες από:gegonota.new

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις