Τους αφαλόκοψε στην αντιπολίτευση ο Ανδρουλάκης! Με ελιγμούς που θυμίζουν τον Ζήκο του Μπακαλόγατου («μαλώνεις ρε;», «μαλώνω», «ναι, αλλά τώρα δεν μαλώνω εγώ. Στην έφερα!») ο άρχων της Χ. Τρικούπη έκανε τους Μαξιμαίους (αλλά και κορυφαίους υπουργούς όπως τον Θοδωρή Λιβάνιο) να χάσουν εργατοώρες και φαιά ουσία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Η ιστορία: το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών τροπολογία για να ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση προς τους Σπαρτιάτες (κοντά 800.000 ήταν για τον Στίγκα). Η τροπολογία θα συζητείτο σήμερα στη Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΣ για το ΑΣΕΠ.

Επειδή στο Μαξίμου φυλάνε και τα ρούχα τους με όσα γίνονται στη Βουλή, μαζεύτηκαν χθες και έκαναν σύσκεψη πως θα αντιμετωπίσουν τον Ανδρουλάκη που θα τους πίεζε με την τροπολογία του. Μίλησαν και με τον Λιβάνιο, και μετά από πολλή σκέψη (γιατί υπάρχουν και νομικά ζητήματα) αποφάσισαν να ξεφύγουν με την υπόσχεση – δέσμευση ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει δική της ρύθμιση. Ενημέρωσαν και τον υπουργό να ξέρει τι θα πει.

Αλλά δεν υπολόγισαν τον Νίκο Ανδρουλάκη! Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην πάει στη Βουλή να υποστηρίξει την τροπολογία του! Είχε, λέει, να μιλήσει το νωρίς το απόγευμα σε κομματική συνεδρίαση με το Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ. Οπότε τσάμπα ο κόπος και η προετοιμασία του Μαξίμου!

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις