«Προσποιήθηκα τη νεκρή»: Η σφαγή σε πολυτελή έπαυλη από τον γιο της οικογένειας

136

Το παιδί ξύπνησε από τον εκκωφαντικό ήχο πυροβολισμών λίγο πριν ο μεγαλύτερος αδελφός της εισβάλει στο υπνοδωμάτιό της και ανοίξει πυρ

Τη φρίκη που έζησε μέσα στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειάς της στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ θυμάται ένα 11χρονο κορίτσι, που επέζησε από έναν μαζικό πυροβολισμό. Το παιδί ξύπνησε από τον εκκωφαντικό ήχο πυροβολισμών λίγο πριν ο μεγαλύτερος αδελφός της εισβάλει στο υπνοδωμάτιό της και ανοίξει πυρ.

Το νεαρό κορίτσι είπε ότι προσποιήθηκε ότι είναι νεκρή -κλείνοντας τα μάτια της και κρατώντας την αναπνοή της- αφού την πυροβόλησαν στο χέρι και τον λαιμό από φόβο ότι ο αδελφός της θα επέστρεφε για να τελειώσει τη δουλειά, σύμφωνα με έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κινγκ.

Είπε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος αδελφός της χρησιμοποίησε το πιστόλι του πατέρα της για να πυροβολήσει μέχρι θανάτου τους γονείς της, Μαρκ και Σάρα Χιούμιστον, τα δύο αδέλφια της και την αδελφή της το πρωί της Δευτέρας. Υπάρχουν υποψίες ότι η δολοφονική του μανία προήλθε αφού απέτυχε σε κάποια τεστ στο σχολείο και έμπλεξε σε «πολλά προβλήματα».

Οι εισαγγελείς απήγγειλαν την Πέμπτη κατηγορίες στον φερόμενο ως έφηβο δράστη το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθκε λόγω της ηλικίας του – για πέντε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μία κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η μοναδική επιζήσασα θυμήθηκε με δάκρυα να ξυπνάει κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών και να κρυφοκοιτάζει από την πόρτα του υπνοδωματίου της για να δει τον πατέρα της και τον 13χρονο αδελφό της να κείτονται νεκροί σε μια λίμνη αίματος στο διάδρομο, αναφέρεται στα έγγραφα, σύμφωνα με τη New York Post.

Η 6χρονη αδελφή τους, με την οποία μοιράζονταν ένα δωμάτιο, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε καθώς έβγαινε από το υπνοδωμάτιό τους στο διάδρομο αφού ξύπνησε.

Ο αδελφός της, ο οποίος φορούσε καρό πουκάμισο, φέρεται να την πυροβόλησε δύο φορές και στη συνέχεια έφυγε από το δωμάτιο και έσκυψε πάνω από τα τρία άψυχα σώματα στο διάδρομο για να αγγίξει το λαιμό και το στήθος τους για να «δει αν ήταν ζωντανοί», θυμάται ότι είδε.

Η μικρή στη συνέχεια «προσποιήθηκε τη νεκρή» όταν ξαναμπήκε στο δωμάτιο και στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι της, σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα.

Το κορίτσι δραπέτευσε από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα όταν άκουσε τον αδελφό της να κάνει ένα τηλεφώνημα, είπε στην αστυνομία, εξηγώντας ότι ο κατηγορούμενος έφηβοςς ήταν το μόνο παιδί που γνώριζε τον συνδυασμό για να ξεκλειδώσει ο χώρος όπου ήταν το όπλο του πατέρα τους.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο μετά τη φρικτή σφαγή και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο έφηβος ένοπλος «δολοφόνησε συστηματικά» τον πατέρα, τη μητέρα, τα δύο αδέλφια και την αδελφή του και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 11χρονη αδελφή του. Στη συνέχεια σκηνοθέτησε την αιματηρή σκηνή πριν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες σε μια προσπάθεια να φορτώσει τις δολοφονίες στον νεκρό 13χρονο αδελφό του, ο οποίος πυροβολήθηκε αρκετές φορές στο κεφάλι.

Ο 15χρονος κρατείται στο Κέντρο Παιδικής και Οικογενειακής Δικαιοσύνης Κλαρκ στο Σιάτλ. Αναμένεται να παρουσιαστεί εκ νέου στο δικαστήριο την Παρασκευή.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like