Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση της ΝΔ, στην άρση προστατευομένων μαρτύρων της Novartis

174
Εντυπωσιακή στήριξη με ταύτιση απόψεων, παρείχε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Π. Δουδωνής,  στην θέση της κυβέρνησης ότι καλώς ήρθη η ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, για την υπόθεση Novartis. Υπόθεση που απασχόλησε παγκόσμια,  υποχρεώνοντας την εταιρεία στην καταβολή εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση στο Αμερικανικό δημόσιο.

Στη δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, αναφορικά με την απόφαση της οικονομικής εισαγγελίας για την άρση του καθεστώτος προστασίας των δύο προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis ανέφερε.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Έγινε αυτό, που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό.Από τη στιγμή που είχε κλείσει η υπόθεση για τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ήταν τελείως αντιφατικό να διατηρούνται αυτές οι ιδιότητες στους μάρτυρες».

Δείτε στο VIDEO από το 04′.37′
Θα περίμενε κάποιος από ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ,  που ευαγγελίζεται τη διαφάνεια και το προοδευτικό, να εναντιωθεί στη υπόθεση αυτή η οποία καταρακώνει το θεσμό του προστατευομένου μάρτυρα δημόσιου συμφέροντος, αφού πλέον κανένας δεν θα δέχεται να καταθέσει, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το κράτος δεν θα του παρέχει την υποσχόμενη ανωνυμία των στοιχείων του.
Σκάνδαλο λοιπόν για όλο τον κόσμο εκτός από την Ελλάδα, με πλήρη στήριξη ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like