Πάτρα: Νέο βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων – Έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ανήλικοι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους χθες το απόγευμα σε πλατεία στην Πάτρα, μέσω της βίας

Βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρική πλατεία στην Πάτρα, όταν ανήλικοι ήρθαν στα χέρια.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ομάδες ανηλίκων συναντήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το περιστατικό

Η νέα συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, δύο 17χρονοι από σχολείο της περιοχής της Αγυιάς και άλλοι δύο συνομήλικοί τους από σχολείο της ανατολικής πλευράς της Πάτρας κατέληξαν στην πλατεία.

Φέρεται να είχαν προηγούμενα άλυτα ζητήματα μεταξύ τους και συναντήθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος, όπου και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με χειροδικία.

Ευτυχώς, από το σημείο περνούσαν δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι, μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, παρενέβησαν και σταμάτησαν τον ξυλοδαρμό που είχε ξεσπάσει μεταξύ των ανηλίκων.

in.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις