Για δεύτερη θητεία εξελέγη πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου ο Απόστολος Οντόπουλος.

Χθες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ορίστηκαν οι θέσεις των συμβούλων. Α’ Αντιπρόεδρος στον ΕΣΒ αναλαμβάνει ο Γιώργος Σακελλάρης, ενώ Β΄αντιπρόεδρος η Έλλη Σαμουηλίδη.

Ολόκληρη η σύνθεση του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Απόστολος Οντόπουλος, α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Σακελλάρης, Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Νικολός, Οικονομικός Επόπτης Μάξιμος Ζάντζος, β’ αντιπρόεδρος Έλλη Σαμουηλίδη, ειδικός γραμματέας Γιάννης Βελέντζας, αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης Απόστολος Δαλιάνης, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αμίνα – Μαρία Χακίμ, έφορος Κωνσταντίνος Αβαριτσιώτης και σύμβουλοι οι: Κωνσταντίνος Μαγαλιός, Βασίλης Χριστοδουλιάς, Μπράμπας Απόστολος, Στέφανος Φαρμάκης, Παναγιώτης Λαρυγγάκης, Δημήτρης Λούμας.

Ο πρόεδρος, συνεχάρη τα νέα μέλη για την εκλογή τους, ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη στο νέο έργο και τόνισε ότι οι έμποροι χρειάζονται τη στήριξη του Συλλόγου. «Κύριος στόχος είναι η διασφάλιση των συμφερόντων των μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων της πόλης, η καλή συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς για την ανάπτυξη της αγοράς αλλά και η ανταπόκριση των μελών μας» ανέφερε.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις